Милићевић: Уместо страначких екскурзија, покрајински избори

Заменик шефа посланичке групе СПС-а Ђорђе Милићевић рекао је да би уместо организовања "страначких екскурзија" било добро да Демократска странка коначно схвати да покрајинска власт у Војводини нема резултате и да је што пре потребно расписати покрајинске изборе.

Тиме би се коначно ставила тачка на једну неодговорну и погубну политику а Војводина би добила одговорну власт, рекао је Милићевић Танјугу подовом вечерашњег митинга у Крагујевцу, у организацији ДС-а и "Заједно за Шумадију".

"Нерад и лоши резултати не могу бити прикривени неаргументованим и неоснованим критикама на рачун рада Владе Републике Србије која има јасну политику, озбиљан политички легитимитет, огромно поверење грађана, резултате који су видљиви, али и решеност да поправи све оно што није било добро у претходном временском периоду", рекао је Милићевић.

Заменик шефа посланичке групе СПС-а истиче да скуп у Крагујевцу, као и претходни "назови" скуп у Београду, и кроз сам број пристуних грађана потврђује и још једном врло јасно говори о односу и о поверењу грађана према политици и резултатима политке ДС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара