Лажни написи о председнику Николићу

Кабинет председника Србије Томислава Николића је демантовао написе у београдској штампи у вези са путовањима председника Републике Србије.

Позивајући се на писање "Блица", координатор за сарадњу са медијима у кабинету председника Србије Вук Фатић у саопшењу негира да су у склопу државне делегације која је отпутовала са Николићем, а "о трошку грађана", у Москви боравили и "другари" његовог млађег сина Бранислава, преноси Фонет.

Према саопштењу, "именована лица су, попут многих грађана Србије који су били у прилици да тих дана отпутују у Москву, присуствовала војној паради на Црвеном тргу" и нису била у склопу званичне делегације, нити су путовали о трошку грађана Србије.

У саопштењу се демантују и новински написи да је "супруга председника Републике на пут у Њујорк и на Кубу водила стилисту, а на пут у Азербејџан стилисту за ципеле".

"Никада са супругом председника Републике не путује никаква стилисткиња", прецизира се у саопштењу и указује да су такви текстови крајње непрофесионални.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво