СНС: ДС не подноси добре економске резултате

Грађанима је одавно јасно да Демократска странка не подноси добре економске резултате и могућност да грађани живе боље, али зато воле да трпају народне паре у своје и џепове својих пријатеља тајкуна са којима су опљачкали и разорили Србију, саопштила је Српска напредна странка.

Реагујући на саопштење демократа у којем се наводи да премијер Александар Вучић замајава и потцењује грађане, напредњаци наводе да се данас поново потврдило да "шеф криминалног режима" у Војводини Бојан Пајтић и ДС патолошки мрзе сваки успех и сваки бољитак који се остваре у Србији, преноси Танјуг.

"Пајтић и ДС не само што потцењују и замајавају грађане, већ су их опљачкали, оставили без посла, плата и перспективе, а једини резулат њихове владавине јесте пустош попут оне коју су оставили у Развојној банци Војводине, Фонду за капиталне инвестиције, Развојном фонду, покрајинским робним резервама, Хетерленду", наводе напредњаци.

Најгенијалнији међу рекордерима демократа је, наводе напредњаци, Бојан Пајтић, који прима плату иако никада није на свом радном месту и који током 15 година, колико седи у фотељи премијера Војводине, са свега шест одсто подршке грађана, није успео баш ништа корисно да уради за Војвођане.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара