Полемика Јовичића и Божовића због "Београда на води"

Шеф одборничке групе ДС-а у Скупштини Београда Балша Божовић оценио је да потписивање уговора за пројекат "Београд на води" представља отимање града пред очима Београђана. Функционери ДС-а завидним речима покушавају да баце љагу на оно што они никада нису били способни да сами остваре, поручује потпредседник Извршног одбора СНС-а Александар Јовичић.

Балша Божовић наводи да се Савско приобаље додељује инвеститору из Уједињених Арапских Емирата потпуно бесплатно са идејом да у овој "корупцији века" заради неколицина, а да грађани Београда и Србије то плате, преноси Танјуг.

"Та вам пљачка неће проћи", поручио је Божовић, констатујући да се у уговор који је свечано потписан стављају све "мутне радње, сва потенцијална корупција о којој смо причали толико пута, све оне намере да се запосленим грађанима отме још по 2.054 евра како би се ставили у џеп неког инвеститора који је пријатељ премијера, сва она накарадна и спорна урбанистичка решења..."

Александар Јовичић је рекао да неће дозволити да они "чије су руке толико дуго биле завучене у џепове грађана, данас својим отровним изјавама омаловаже нешто што нити су били у стању, нити су икада имали намеру да спроведу".

Истакао је да је реч о пројекту који ће по први пут после деценија пљачкања и уништавања српске привреде, коначно дати и Београду и Србији шансу за нову и бољу будућност.

"За разлику од 600 пропалих приватизација, за разлику од 400.000 изгубљених радних места, за разлику од врачарских пашњака, страначких развојних банки и прескупих аутобуса и подземних контејнера, ми нашој престоници и нашим грађанима нудимо десетине хиљада нових радних места и инвестицију од 3,5 милијарде долара", наводи се у Јовичићевој изјави достављеној медијима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво