Читај ми!

Михајловићeва: Резултати кључни за реконструкцију Владе

Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић изјавила је да ће се о реконструкцији владе разговарати крајем априла и да ће она зависисти од рада сваког министра.

Зорана Михајловић је рекла да, како је премијер обећао, о реконструкцији Владе ће се разговарати када за то дође време, и додаје да је то вероватно крај априла, преноси Танјуг.

Михајловићева је, приликом обиласка обновљене деонице барске пруге између Ваљева и Ластре, рекла да је премијер Александар Вучић тај који бира свој тим и да је њој важно да за сваког члана Владе мерило буде експозе премијера и какви су резултати, односно колико су мерљиви и видљиви.

"Нисмо конкретније говорили о реконструкцији, чак ни на седници Пресдесдништва СНС", поновила је Михајловићева и поручила да је она лично увек за реконструкцију.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије