Читај ми!

Пајтић, Пастор и Чанaк, други пут

Завршен је други састанак лидера Демократске странке, Савеза војвођанских Мађара и Лиге социјалдемократа Војводине, Бојана Пајтића, Иштвана Пастора и Ненада Чанка, на којем је констатовано да постоји добра воља да се реше сви проблеми. Најављен наставак разговора.

Састанку, који се одржан у просторијама СВМ-а у Суботици, поред Бојана Пајтића, Иштвана Пастора и Ненада Чанка, присуствовали су и заменик председника ЛСВ-а Бојан Костреш, Михаљ Њилаш из СВМ-а и шеф посланичке групе ДС-а у Скупштини Војводине Борислав Новаковић, преноси Танјуг

На данашњем састанку пажљиво су сагледане све спорне ситуације које треба превазићи, а заједнички закључак је да постоји добра воља да се проблеми реше.

О свим отвореним темама и предлозима решења тројица лидера ће обавестити страначке органе, а након тога ће разговори бити настављени, наводи се у саопштењу Савеза војвођанских Мађара.

Ово је други састанак Пајтића, Пастора и Чанка, након што су започели разговоре прошлог петка у просторијама ЛСВ-а у Новом Саду.

Након прошлог састанка, који је трајао скоро четири сата, медијима је прослеђено саопштење у коме је наведено да су Пајтић, Пастор и Чанак отворили низ важних питања и тема.

Састанке лидера владајуће коалиције у Војводини иницирао је Ненад Чанак, који је позвао Пајтића и Пастора да разговарају о решавању политичких проблема у Војводини.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара