Љајић: Нови Пазар неће бити Колумбија

Министар трговине Расим Љајић каже да Нови Пазар неће бити Колумбија и да се неће дозволити да хулигани представљају Нови Пазар и да "такву слику о граду шаљу они који су најгори међу нама".

Расим Љајић напомиње да је претходних дана приказана веома лоша слика о Новом Пазару и подсећа да су најпре неки позивали НАТО пакт, а онда су се појавили неки, како је рекао, "лудаци" коју су себе назвали навијачима и који су себи дали за право да пиштољем прете фудбалеру зато што је промашио пенал, јавља Tанјуг.

Министар трговине каже да је Нови Пазар тако претрпео огромну штету коју ће отплаћивати наредних неколико месеци, а можда и година.

"Нови Пазар неће бити Колумбија, нити ћемо дозволити да се то деси", истиче Љајић и додаје да се, такође, неће дозволити хулиганима да представљају Нови Пазар, нити да на било који начин утичу на спортска дешавања у овом граду.

"Ово је Нови Пазар и ово је слика коју ми хоћемо да пошљемо. Ово је та слика Пазара пуна привредника, младих људи, успешних људи и они треба да представљају боље лице овог града", нагласио је Љајић приликом отварања Међународног сајма текстила у Новом Пазару.

Министар трговине наводи да ће Нови Пазар ове године изгледати лепше него што је пре изгледао, јер се планирају велике инвестиције и улагања у инфраструктуру.

"Нама је потребно да од државе тражимо оно што је реално новац, средства и улагање у инфраструктуру. Нама нису потребне стране трупе, нити нам је потребан НАТО. Нама су потребне стране и домаће инвестиције, потребна су нам радна места да запослимо млади свет", истиче Љајић.

То је, додааје министар, основи циљ и ми смо ту једино због тога, а "ви мерите да ли је неко испунио ваша очекивања у вези са тим и да ли имате користи од тога".

"Ни од нас нећете имати користи, уколико ово што причамо не преточимо у реалност. Ја сам сигуран да ми то можемо", поручује Љајић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво