Читај ми!

Шешељ: Потернице наставак притиска на Владу

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ оценио је да расписивање Интерполове потернице против бившег високог официра Војске Југославије Момира Стојановића представља, од стране запада, наставак понижавања српских власти.

Војислав Шешељ је навео и да се притисак и понижавање од стране запада на српску владу огледа и у претходним нападима на начелника Генералштаба Војске Србије Љубишу Диковића од стране "такозване невладине организације финасиране са запада", преноси Танјуг.

Шешељ је рекао и да радикалима није жао ни Диковића, "који је подржавао Тадићев као што сада подржава напредњачки режим" нити Стојановића који је посланик СНС-а, али да је у њиховим случајевима битна функција и војска.

Према његовим речима, Интерполова потерница за Стојановићем расписана је на захтев нелегалних власти на Косову, а на основу Бриселског споразума који је "антисрпски споразум".

"Могу поуздано да тврдим да Диковић није ратни злочинац", рекао је на конференцији за новинаре лидер СРС, додавши да не постоји подаци да је Диковић одговоран за оно зашто га оптужују.

Шешељ као наставак понижавања Србије од стране запада види и јучерашњи боравак у Београду бившег британског премијера Тонија Блера.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво