Живковић: Предаћемо предлог закона о изградњи

Лидер Нове странке Зоран Живковић најавио је да ће са страначким колегом и послаником Владимиром Павићевићем до краја марта предати Скупштини нови закон о планирању и изградњи.

Зоран Живковић је на конференцији за новинаре рекао да ће то бити предлог закона који ће бити примерен данашњици и ситуацији у којој се Србија налази.

Лидер Нове странке сматра и да пракса доношења закона по хитном поступку није добра пракса и да се таквим "безаконитим понашањем" потпуно компромитује даљи пут Србије ка ЕУ.

Осврнуо се и на јучерашњу седницу скупштинског Одбора за контролу служби безбедности коју је оценио као "још један пример безакоња" на којој је, сматра, заштитник грађана провучен кроз линч посланичке већине.

"Уместо да закључак Одбора буде то да Министарство одбране одмах почне да решава по његовом налогу, ми имамо закључак Одбора који каже да ВБА није радила ништа противзаконито", истакао је Живковић.

Према његовим речима, данас је у Србији због безакоња ванредно стање редовна појава и о томе постоје свакодневни докази.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара