СНС и ЈС: Нова власт у Иригу формирана законито

Српска напредна странка саопштила је, реагујући на претходне оптужбе Демократске странке, да је формирала нову већину у општини Ириг "на потпуно законит и легитиман начин и то вољом одборника Скупштине општине". ЈС: Организована акција обмањивања јавности.

У саопштењу Савета за АП Војводину СНС се наводи да је тиме у потпуности одбачена политика Демократске странке, која је како наводе, од општине Ириг направила заосталу и неразвијену средину без перспективе за развој и напредовање, преноси Танјуг.

СНС оцењује "срамним и примитивним помињање Андреја Вучића од стране Мирослава Васина представника ДС, и то тумачи као наставак хајке на председника Владе Александра Вучића и његову породицу.

"Да ли СНС треба да личи на ДС и да почне да јавно помиње чланове породице Бојана Пајтића који обављају јавне функције? Шта би у том случају рекли такозвани аналитичари и самозвани заштитници грађанских права?", питају напредњаци.

Истовремено, покрајински одбор Јединствене Србије оштро је осудио изјаву фукционера ДС-а, напомињујући да се ради о организованој акцији обмањивања јавности.

ЈС у саопштењу наводи да се Васин позива на, како кажу, измишљотине у медијима, а које се односе на наводне разговоре одборника ЈС из Ирига Мирослава Ивановића и функционера СНС Дамира Зобенице око промене власти у тој сремској општини.

"Да се ради о измишљотинама и лажима Бојана Пајтића и Демократске странке могу да потврде и Мирослав Ивановић и Дамир Зобеница, који су спремни да се подвргну и полиграфском испитивању, јер никакве разговоре око власти у Иригу нису водили", наводи се у саопштењу Информативне службе Покрајинског одбора ЈС.

Сумњамо, додаје се, да се ради и о организованој акцији обмањивања јавности, јер Ивановић, како тврде, није чак ни дао изјаву за медије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара