Мустафа оптужује Вучића

Косовски премијер Иса Мустафа оптужио је премијера Србије Александра Вучића да "економску кризу коју има у својој држави", преко питања "Трепче", "покушава да пребаци и на Косово".

"Он (Вучић) може да каже да су сва друштвена предузећа његова да би обмануо српског грађанина, али ми знамо да су сва наша и не треба нико да се брине. Никоме не треба да добије одобрење да би ушао у своје власништво, али Вучићу је потребна дозвола да би ушао у било који део Косова, јер смо ми господари своје земље и не преговарамо ни са ким о власништву наше земље", навео је Иса Мустафа на Фејсбуку, преноси Танјуг.

"Ми треба да решимо наше проблеме без условљавања и не са популистичком политиком, јер ова земља треба да се стабилизује и сви ми треба да будемо одговорни за њену стабилизацију", написао је косовски премијер.

Мустафа је навео да су косовска влада и скупштина "институције које су одговорне да донесу све одлуке и мере за добробит комбината (Трепча) и будућности земље".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво