Читај ми!

Гашић у посети општини Брус

Министар одбране Братислав Гашић посетио је општину Брус, где је, између осталог, обишао фабрику "РИЗ пелет".

Братислав Гашић је разговарао са руководством Бруса о функционисању те локалне самоуправе, преноси Танјуг.

Како је саопштило Министарство одбране, Гашић је најпре у селу Лепенац обишао фабрику "РИЗ пелет", где је са власницима и локалним руководством разговарао о значају те фабрике и планираним инвестицијама чија реализација је најављена за предстојећи период.

Гашић је захвалио власницима што су одлучили да капитал уложе у то подручје и што је у фабрици запослење пронашло 25 радника.

На састанку са општинским руководством, министар одбране је упознат са битним детаљима за функционисање општине Брус

Том приликом Гашићу је уручено највише признање општине - "Златни грб Бруса", које му је додељено 19. августа прошле године, на Дан општине, а поводом 100 година Церске битке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије