Путин честитао Николићу Нову годину и Божић

Председник Русије Владимир Путин честитао је Нову годину и Божић председнику Србије Томиславу Николићу, оценивши да је година на измаку била веома успешна за српско-руске односе. То је у потпуности потврђено током разговора председника Русије са српским државним врхом у октобру у Београду.

Путин је изразио наду да ће конструктивна сарадња бити настављена у циљу јачања свеукупних билатералних односа, наводи се у честитки која је објављена на сајту Кремља.

Председник Русије честитке је упутио и другим светским лидерима - америчком председнику Бараку Обами, немачкој канцеларки Ангели Меркел, бртианском премијеру Дејвиду Камерону, председнику Турске Реџепу Тајипу Ердогану, председнику Француске Франсоа Оланду, премијеру Јапану Шинзо Абеу, премијеру Аустрије Вернеру Фајману, председници Аргентине Кристини Киршнер, папи Фрањи и многим другим.

Он је, такође, упутио честитику и неким бившим председницима и премијерима, као што су Герхард Шредер, Силвио Берлускони, Фидел Кастро и други.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара