Одговор СНС-а Пајтићу

Српска напредна странка саопштила је да верује Бојану Пајтићу да он жели да остане премијер до 2016. године, али напредњаци инсистирају да он коначно одговори који је резултат његове владавине дуге 14 година и када ће да врати народу све паре које је отео, а оставио га у беди и немаштини.

"Очигледно је да је Пајтић потпуно изгубио компас, па је наставио да ради оно што једино и уме - да сваким даном троши све више народног новца, при том се хвалећи да жели исто да ради још годину дана", навели су напредњаци, преноси Танјуг.

У саопштењу СНС-а се наводи и да Пајтић, "шеф војвођанског режима да би сарађивао са Владом Србије, мора прво да почне да ради нешто, а не да у два сата поподне, за време радног времена, седи по кафићима".

"Жалосно је то што Демократска странка суочена са драстичним опадањем поверења грађана, свој неуспех заклања иза тобожњег кршења људских права, оличеног у тужакању Бојана Пајтића сопствене државе и писању писама страним амбасадама, па и не чуди што не могу да сакупе ни 200 потписа да предају изборну листу, као што је био случај у Општини Лучани", наводи се у саопштењу СНС-а.

Напредњаци подсећају да грађани знају да Пајтић воли да не ради ништа, али и да "воли да једе чварке", па СНС поставља питање да грађанима саопшти "из ког фонда Војводине, или од ког тајкуна је узео 350 евра за своје чварке, а 3.470 евра за потребе колега из покрајинске владе, док се претходних дана шеткао по Мионици".

"Као што је Пајтић сачувао своју фотељу премијера у Војводини уз помоћ радикала, данас смо имали прилике да на делу видимо како се демократе служе још једном радикалском техником - у парламенту Србије на најбруталнији начин понизили су представнички дом грађана, и претили политичким противницима", наводи се у саопштењу СНС-а.

Раније данас Пајтић је изјавио да ће сигурно до 2016. године бити премијер покрајинске владе јер до тада, како каже, СНС сугурно неће успети да сруши власт демократа у Војводини и поручио да ће се у наредном периоду видети колика је снага ДС у Србији.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара