Селаковић: Власт треба да решава проблеме грађана

Грађани Лучана треба да изаберу власт по својој мери, која ће моћи да решава њихове проблеме, поручио је у Гучи потпредседник СНС-а Никола Селаковић, уочи локалних избора у тој општини, заказаних за 28. децембар.

Никола Селаковић је рекао да је неопходно је грађанима обезбедити услове у смислу инфраструктуре, смањења стопе незапослености, што би, између осталог, допринело да млади не одлазе из Лучана, преноси Танјуг.

"СНС је спремна да жртвује себе и време за овдашње житеље, јер је домаћинска власт предуслов свих предуслова за стварање бољег амбијента за живот", навео је Селаковић.

Он је изразио спремност да помогне у свим сегментима, јер, како је рекао, ова влада се бави тешким стварима и проблемима.

"Дуги низ година претходне власти новац се расипао на пролазне ствари, није се улагало у пројекте који би побољшали живот грађана тако да се сав терет свалио на премијера Вучића, који је први пут искрено стао пред грађане рекавши да мора да се штеди, што пре њега нико није учинио", оценио је Селаковић и додао да су пређашње власти задуживале земљу кредитима како би финансирали плате и пензије.

Селаковић који је и министар правде, најавио је отварање судске канцеларије у Гучи где ће једном седмично долазити судија како овдашњи житељи не би морали да иду у Ивањицу, већ ће у тој служби завршавати свој посао, а Министарство правде ће створити техничке услове за то .

"Стратешки интерес свих нас је оживљавање овог краја који није познат само по Сабору, а поред Гуче, ту су бројна села чијим житељима се мора обезбедити путна инфраструктура како би пољопривредни произвођачи лакше пласирали своје производе", закључио је Селаковић.

Према речима начелника месног одбора и првог на листи напредњака за предстојеће изборе Слободана Јоловића, СНС у Лучанима броји 2580 чланова што је 14,5 одсто бирачког тела.

"Очекујемо одличан изборни резултат, који ће, по мојој процени бити историјски, а након формирања локалне власти учинићемо све да створимо услове за бољи живот грађана, смањимо незапосленост и оживимо пољопривреду", рекао је Јоловић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара