Читај ми!

Пајтић: Јака листа ДС-а на изборима у Мионици

Председник Демократске странке Бојан Пајтић поручио је грађанима, поводом изјаве председника Српске напредне странке Александра Вучића да ће бити бољитка у 2015. години, да верују својим очима и здравом разуму.

СНС у Мионици обећава бољи живот уколико победе на изборима као што су то обећавали на свим локалним изборима широм Србије, оценио је Бојан Пајтић приликом посете Мионици где се 28. децембра одржавају избори.

 "Једино у чему је Александар Вучић доследан, јесте да нам сваких пола године обећава да ће за шест месци бити боље", рекао је Пајтић.

Како преноси Бета, Пајтић је позвао грађане Србије да не верују "ни Вучићу, да не верују ни нама, него да верују својим очима и да верују здравом разуму, да погледају својим очима у новчанике, да виде колико новца тамо имају данас, колико су имали пре две и по године".

Председник ДС-а је рекао да странка на изборе у Мионици излази са изузетно јаком листом, са људима који се не сакривају ни иза странке нити иза председника странке јер, како је навео, неће председник општине Мионица бити ни Вучић ни Пајтић ни Дачић.

Навео је да је кандидат ДС-а у Мионици Милан Гавриловић и људи који се налазе на листи ДС-а и који ће, како је истакао, бити одговорни за стање у општини Мионица у будућности.

"Као странка инсистирамо на томе да је најважнији кандидат и да је најважнији квалитет људи који су кандидати на листама за одборнике", истакао је Пајтић додајући да је једино што је општина Мионица добила од Вучића смањење буџета "чак за 28 милиона динара".

Како је рекао, 4.800 динара је одузето од сваке породице у Мионици и то "првом пореском реформом".

"А сада смањењем плата, пензија, са повећањем пореских прихода српско село генерално, а унутар њега и Мионица и села око ње су угрожени и егзистенционално и социјално", нагласио је лидер ДС.

Пајтић је оценио да је важно да се покаже да Србија има алтернативу и да зна да изабере праве људе.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара