Читај ми!

ДС: Члан СНС-а напао одборника демократа

Демократска странка тврди да је активиста СНС-а у Тителу Зоран Павловић физички напао одборника ДС-а Шандора Шереша.

ДС је у саопштењу навео да је Зоран Павловић прво претио смрћу Шандору Шерешу, а потом је и физички насрнуо на њега на улици, преноси Бета.

Додаје се да је напад, као и претње, пријављен полицији, али да надлежни органи нису реаговали.

ДС је оценио да се притисци на њихове чланове у последње време још више појачавају и подсетио да је пре десет дана каменована породична кућа покрајинског посланика ДС-а из Житишта Игора Салака, а председници Скупштине општине Беочин Видани Недић су упућене претње смрћу.

Та странка је подсетила да је прошло недељу дана од како је покрајински посланик Јован Тишма јавно изнео да му је нуђено да се, у замену за напуштање посланичког клуба ДС-а, процес који се води против њега заврши ослобађајућом пресудом, уз уверавање да о томе постоји договор са министром правде и председником Врховног касационог суда.

Тишма је тада затражио да државни органи испитају овај случај и додао да је спреман да на полиграфском испитивању понови све што је рекао.

"У демократским државама, власт се мења на изборима, а не уценама, претњама по живот, каменовањем кућа и хајком на људе другачијег политичког опредељења", наводи се у саопштењу ДС-а.

Новосадски одбор те странке данас је поново оптужио градске власти да ништа не чине како би зауставиле насиље том граду.

"Неприхватљива је чињеница да се у Новом Саду свакодневно дешавају разбојништва, туче, мафијашки обрачуни, а да Град не чини ништа како би полицијској управи помогао да се овакви догађаји сведу на минимум", наводи се у саопштењу.

Додато: 21. 12. 2014. год. - Овде можете прочитати одговор Зорана Павловића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара