Читај ми!

МСП Србије поздравља договор САД и Кубе

Република Србија поздравља историјски договор САД и Кубе о "хуманитарном" ослобађању затвореника и отварање новог поглавља у односима две земље, саопштило је Министарство спољних послова Србије.

У складу са сопственим искуствима, уверени смо да се отворена питања могу решавати само дијалогом и активним деловањем усмереним ка превазилажењу међусобних разлика и промовисању заједничких вредности и интереса, наводи се у саопштењу српског Министарства спољних послова, преноси Танјуг.

МСП Србије истиче да је одлука о нормализацији односа САД и Кубе значајна не само за две земље, већ и за целокупну међународну заједницу јер представља симбол победе дипломатије, што је у контексту актуелних догађаја у међународним односима, нарочито значајно.

"Верујемо да ће се након првих корака у релаксацији односа, отворити простор за конструктиван приступ решавању свих спорних питања у односима ове две земље са којима Република Србија негује пријатељске односе", закључује се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара