Читај ми!

СНС: Пајтић способан само за бескорисне ствари

Српска напредна странка саопштава да је, на жалост свих грађана Војводине, Бојан Пајтић, по ко зна који пут, показао да је способан само за бескорисне ствари, и ни за шта друго.

Напредњаци тврде да је Пајтић, за 14 година владања Војводином, показао да је способан да уништи некада најбогатију регију у Србији, опљачка Развојну банку Војводине, Фонд за развој, и ко зна шта још, преноси Танјуг.

Према њиховој оцени, једино до чега је стало Пајтићу је да сачува премијерску фотељу, "како би наставио да се богати пљачкајући грађане Војводине, и то са једва шест одсто подршке".

"Подсећамо шефа војвођанског режима, Пајтића, да његов посао није да се бави патетичним јадиковкама, крађом, обманама и лажима, иако је то једино што зна, а питамо га када ће да се сети да оде до своје канцеларије у покрајинској влади и учини макар једну ствар у корист грађана Војводине?", закључили су напредњаци.

Раније данас, Пајтић је на седници Главног одбора ДС-а рекао да посланици те странке у републичком парламенту неће гласати за нови буџет, не зато што су опозициона странка, већ зато што је рестриктиван и гура земљу у рецесију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара