Читај ми!

Мировић одбацио наводе посланика Тишме

Потпредседник СНС Игор Мировић одбацио је наводе посланика ДС у Скупштини Војводине Јована Тишме, који је оптужио представнике СНС и Треће Србије за "политички прогон неистомишљеника".

Игор Мировић је за агенцију Бета рекао да су "то су измишљотине из кухиње оних који својим лажима покушавају да надоместе све што су учинили Војводини".

Он је истакао како не познаје председника Врховног касационог суда, те да се "никада ни са ким није састао у Балкан експресу".

"То су те њихове измишљотине које лансирају последњих неколико недеља, јер не знају шта ће више од куповине посланика", додао је потпредседник СНС.

Тишма је раније данас казао да га је у протеклих шест месеци контактирало седам представника ових странака - потпредседник Српске напредне странке Игор Мировић, председник Треће Србије Мирослав Паровић, помоћник градоначелника Новог Сада и потпредседник Треће Србије Мироје Јовановић и функционер те странке Александар Ђурђев који су ми да ће повући оптужницу против њега уколико пређе у Трећу Србију.

Он је истакао да је последњи сусрет био са Мировићем у ресторану "Балкан експрес" у Новом Саду, где му је Мировић рекао да је "све сређено са председником Врховног касационог суда", како би Тишма био обештећен од државе, али под условом да не поднесе пријаву против
државе.

"Нисам се раније обратио ни полицији ни медијима јер сам се плашио, плашим се и сад, али како ствари иду, нисам сигуран за безбедност моје породице и мене. Спреман сам и на полиграф", навео је Тишма.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара