Шапић напустио ДС

Председник општине Нови Београд Александар Шапић напустио је Демократску странку, али није желео да образложи ту одлуку.

Александар Шапић је рекао да ће јавност бити благовремено обавештена када буде имао шта да каже.

Како је агенцији Бета речено у ДС-у, Шапић је писаним путем обавестио странку да више не жели да буде њен члан и да га избришу из евиденције.

Извор из ДС-а је казао да је Шапић био незадовољан ставом странке, да треба испитати веродостојност свих спорних доктората, као и да је био љут због одсуства солидарности у странци, а коју је Српска напредна странка показала за своје чланове који су оптужени да су плагирали докторате.

Неколико научника из Србије који раде на британским и немачким универзитетима оспорило је аутентичност доктората Шапића, министра унутрашњих послова Небојше Стефановића и градоначелника Београда Синише Малог.

На конкурс за комисију која би испитала да ли је докторска дисертација бившег функционера Демократске странке Александра Шапића плагијат нико се није пријавио, тако да комисија сад има само једног члана, изјавио је ректор Универзитета Унион Златко Стефановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара