Стефановић: Не желимо никакве инциденте

Министар полиције Небојша Стефановић рекао је, поводом тврдњи из СРС-а да власт планира инциденте на митингу на којем ће се обратити лидер радикала Војислав Шешељ, да је веома тешко коментарисати такве бесмислице и да не жели никакве инциденте.

Небојша Стефановић је рекао да жели мирну, стабилну и безбедну Србију. "Не бавимо се прошлошћу ни на који начин. Одбијам да дозволим да нас било ко вуче у политички муљ и прошлост, ко год то био, да ли то био Шешељ, Шаровић, или било ко други из СРС-а", рекао је Стефановић одговарајући на питање новинара.

Поновио је да власт жели мирну и стабилну Србију, а не инциденте, што важи и за МУП, преноси Танјуг.

"Само тако ћемо се водити, поступати и то ће бити политика коју ова влада заговара, а за коју очигледно има подршку више од половине грађана Србије", рекао је Стефановић на конференцији за новинаре у Палати Србије.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије