Џуџо тражи коонститутивну седница БНВ

Председник Бошњачког националног већа у техничком мандату Есад Џуџо упутио је захтев Министарству за државну управу и локалну самоуправу да закаже конститутивну седницу петог сазива тог већа за понедељак, 17. новембра у Новом Пазару.

Џуџо је тај захтев Министарству упутио након обављених консултација са изборним листама "За бошњачко јединство" и "За Санџак, Бошњаке и муфтију", саопштено је из БНВ.

Министарство за државну управу и локалну самоуправу упутило је 8. новембра захтев Бошњачком националном већу, да се изјасни о датуму и месту одржавања конститутивне седнице новог сазива тог већа, преноси Танјуг.

Истог дана, председник БНВ-а Есад Џуџо званично је затражио од обе бошњачке изборне листе да доставе предлог за одржавање конститутивне седнице до понедељка 10. новембра.

Листа "За бошњачко јединство" предложила је јуче да се конститутивна седница БНВ одржи 17, 18. или 19. новембра у 10 сати у просторијама Главног уреда Већа у Новом Пазару.

Та листа предложила је и дневни ред констутивне седнице Већа на којој би требало да буду изабрани председник, потпредседник и секретар Већа, као и председник и чланови Извршног одбора БНВ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара