Читај ми!

Јовичић: Ријалити у војвођанском парламенту

Заменик председника Извршног одбора СНС-а Александар Јовичић каже да у војвођанском парламенту постоји "ријалити програм", у коме лидер ДС-а Бојан Пајтић, са само шест одсто подршке чини све, "како би сачувао фотељу и привилегије".

Александар Јовичић је прокоментарисао као реакцију на интервју Бојана Пајтића за сарајевску Слободну Босну, у ком је рекао да Србија 800 дана од формирања владе чека реформе, али је уместо њих добила "ријалити 24 сата Вучић", преноси Танјуг.

Јовичић је навео и да је демократама стало да се по региону проноси лош глас о Србији, док влада, на челу са премијером Александром Вучићем, чини све да унапреди регионалну сарадњу и учврсти добре односе са комшијама.

Јовичић је оценио и да је лидер СРС-а Војислав Шешељ, Пајтићев коалициони партнер и сарадник, са којим лидер ДС-а планира да од Србије прави циркус "и врати земљу у жабокречину у којој се гушила".

СНС-у је веома драго, како се наводи, што је шеф војвођанског режима Бојан Пајтић, успео да барем са неким нађе заједнички језик и коначно пронађе прихватљивог коалиционог партнера - Војислава Шешеља.

Ипак, наводе напредњаци, као грађани Србије, жалимо што било ко, па чак и Пајтић, на најпримитивнији начин вређа оне који су народном вољом на челу Србије, и то, ни мање ни више, него у гласилима друге државе.

Међутим, сматра Јовичић, тако нешто се од Пајтића и ДС-а и очекује, с обзиром на то да демократе "као и увек до сада, раде једино у своју корист, а на шетету своје државе и народа".

Према његовим речима, Србија чека реформе од 2000. године, али је, уместо њих, од ДС-а добила пљачку Развојне банке Војводине, Развојног фонда, покрајинских робних резерви, уништавање државних фирми и рекордну незапосленост.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије