ДС тражи од Вулина доказе или оставку

Демократска странка захтева од министра Александра Вулина да пружи доказе о завери западних сила против премијера Александра Вучића о којој је јутрос јавно говорио или да понуди оставку.

Вулин мора да каже ко је то "са Запада тражио да Србија мења политику према Русији", као и ко је уцењивао Србију дестабилизацијом прилика због посете руског председника Владимира Путина, поручују демократе у саопштењу.

"Уколико има доказе, та особа или особе морају добити статус персоне нон грата у Србији, а уколико је реч о лансирању још једне теорије завере против премијера, министар рада би морао да поднесе оставку због лажног узбуњивања јавности", сматра ДС, a преноси Танјуг.

Они указују на противречне изјаве Вулина који је, како наводе, најпре рекао да је Вучић омогућио пуштање Шешеља на слободу, да би одмах потом изјавио да Хаг тиме жели да дестабилизује Србију.

Коначно, демократе, моле Вулина, схватајући, како наводе, да је сам преузео улогу премијеровог портпарола, да их изостави из "унутарпородичних размирица", а све то поводом његове тврдње о повезаности пуштања Шешеља на слободу с реконструкцијом војвођанске владе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије