Читај ми!

Јачање сарадње Србије и БиХ

Председник Томислав Николић и члан Председништва БиХ Небојша Радмановић истакли су да је потребно радити на успостављању што боље сарадње међу свим државама у региону, пре свега на пољу економије, јер би се балканске државе заједнички много боље суочиле са изазовима које пред њих поставља глобално тржиште, него што би то чиниле појединачно.

Говорећи о ситуацији у Босни и Херцеговини, председник Николић је рекао да је Србија, као потписница Дејтонског споразума, заинтересована за напредак оба ентитета у Босни и Херцеговини и за сарадњу која би користила свим странама.

Николић је такође додао да се противи било каквој измени Дејтонског споразума, јер би то сигурно довело до нарушавања стабилности Босне и Херцеговине, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника Републике.
 
Николић и Радмановић изразили су задовољство изузетно добрим односима који постоје између Србије и Босне и Херцеговине, а поготово Србије и Републике Српске по Споразуму о специјалним односима, и истакли жељу да се ти односи и даље унапређују, у циљу побољшања услова живота грађана обе државе. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије