Бабић: Водимо доследну политику

Шеф посланичке групе Српске напредне странке Зоран Бабић изјавио је да је та партија задовољна резултатима локалних избора у Мајданпеку, указујући да је у односу на 2012. годину листа СНС освојила три пута више гласова.

Зоран Бабић је захвалио грађанима Мајданпека што су изашли у великом броју и тиме дали легитимитет изборима, преноси Танјуг.

"Избори потврђују континуитет подршке грађана даљој политици Александра Вучића и СНС. На овим изборима је вољом грађана Мајданпека победила Српска напредна странка и наша листа је освојила три пута више гласова него 2012. године", рекао је Бабић новинарима у Скупштини Србије.

Према његовим речима, СНС је на овим изборима показала да води доследну и искрено реформску политику и да је за то и добила подршку грађана.

Упитан да прокоментарише да ли ће СНС у Мајданпеку правити коалиције, Бабић је рекао да не би прејудицирао такве одлуке, и да ће оставити функционерима на локалу да се определе са ким могу да сарађују.

"Не бих прејудицирао било какве одлуке, оставићемо људима на локалу да се определе са ким могу, како могу, али смо показали, уосталом и приликом формирања владе да је потребан што шири круг људи који ће радити у једном реформском тиму за грађане Мајднапека", казао је шеф напредњака у парламенту.

На питање да прокоментарише изјаве појединих партија да је било злоупотреба са гласачким листићима, Бабић је одговорио да је сигуран да је Општинска изборна комисија која је и задужена за праћење избора радила у складу са законом.

СНС и не помишља да се бави таквим стварима, бавимо се чистом и фер кампањом, промовишући нашу политику и људе који ће водити у будућности Мајданпек, закључио је Бабић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије