Читај ми!

СНС: Надлежни да кажу ко штити Пајтића

Српска напредна странка позвала је државне органе да јавно кажу ко штити председника Владе Војводине и Демократске странке Бојана Пајтића од, како се наводи, "одговорности за све пљачке, од Развојне банке Војводине, па до Фонда за развој".

"Позивамо и све расположене грађане, међу којима је и 500.000 оних који су остали без посла за време њихове владавине, да слободно поднесу колективну тужбу против лидера ДС-а за претрпљен душевни бол и несагледиву материјалну штету, који су резултат владавине демократа, као и за све отказе без правног основа, и за све затворене и уништене фирме", наводи се у саопштењу СНС, преноси Танјуг.

Демократска странка најавила је раније да ће њен Правни тим поднети тужбу против аутора претходног саопштења напредњака у ком се Пајтић "оптужује за пљачку 500 милиона евра".

СНС је изразила задовољство што је ДС саопштила да има свој Правни тим и поручила да грађани Србије "немају разлога да страхују, јер је прошло време када су демократе хапсиле, судиле и пресуђивале".

"То данас раде искључиво, и само, надлежни државни органи", наводе напредњаци. 

Та странка је саопштила да држава Србија и њени грађани плаћају милионске пенале због "штеточинске владавине ДС-а".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се