Читај ми!

ДС: Плаћамо 12,5 милиона због кредита

Демократска странка оптужила је Владу Србије за "неспособност", поводом податка да је ове и прошле године из буџета плаћено 12,5 милиона евра на име пенала за неискоришћене међународне кредите.

Време у којем је изговор за све што је лоше одговоран неко други одавно је иза нас и ДС од Српске напредне странке захтева да преузме одговорност за катастрофалан начин на који води Србију и да престане да очекује да цену њене неспособности плаћају искључиво грађани, наводи се у саопштењу ДС-а, преноси Бета.

Позивајући се на податке Управе за јавни дуг, лист Данас објавио је да страни кредити који су одобрени Србији, а нису реализовани прошле и ове године коштају буџет Србије више од 12,5 милиона евра.

Правни тим Демократске странке саопштио је касније данас да ће тужити аутора саопштења Српске напредне странке у ком се, "поред многобројних бесмислених оптужби", председник ДС-а Бојан Пајтић оптужује за пљачку 500 милиона евра, саопштио је данас ДС. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се