ДС: Неспособна влада скупља од дугова за струју

Неспособност Владе Републике Србије државу кошта више него укупан дуг за струју свих грађана, саопштава служба информисања Демократске странке.

Податак да страни кредити који су Србији одобрени а нису реализовани прошле и ове године опререћују буџет са више од 12,5 милиона евра, а да држава грађанима плени имовину због укупног дуга од 9,5 милиона евра говори о карактеру ове власти и начину на који води финансије ове земље више од било ког политичког противника.

Само због неспособности Владе Србије на име провизије, односно казнених пенала за одобрена а неповучена средства, прошле године је исплаћено готово осам милиона евра, а у првој половини ове године тај износ је премашио 4,5 милиона евра, упозоравају демократе.

Демократска странка очекује јасан одговор на питање ко ће да одговара за ову штету коју је лоша Влада Српске напредне странке начинила грађанима Републике Србије, пише у саопшењу ДС.

Време у коме је изговор за све сто је лоше одговоран неко други одавно је иза нас и Демократска странка од Српске напредне странке захтева да преузме одговорност за катастрофалан начин на који води Србију и да престане да очекују да цену њене неспособности плаћају искључиво грађани, наводи ДС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво