Читај ми!

Кипар подржава европски пут Србије

Република Кипар подржава евроинтеграције Србије, рекла је у Чачку амбасадорка те земље Нафсика Крусти.

Верујемо да ће Србија постати чланица ЕУ, подржавамо и дивимо се истрајности Владе и премијера Александа Вучића на том путу, рекла је амбасадорка Кипра новинарима, преноси Танјуг.

Крусти је подсетила да је Кипар једна од пет држава која не подржава независност КиМ и, како је истакла, тај став неће бити промењен.

Амбасадорка је разговарала са градоначелником Чачка, Војиславом Илићем и градским руководством о инвестирању њене земље на овом подручју.

Илић је гошћу упознао са привредним и туристичким потенцијалима овог подручја, али и културним наслеђем овог краја.

"Договорили смо састанак у амбасади на којем ћемо прецизније резговарати о привредној сарадњи нашег града са овом земљом, посебно када је туризам у питању, а све у циљу отварања нових радних места", рекао је Илић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара