Читај ми!

Србија и Либија желе сарадњу у одбрани

Министар одбране Братислав Гашић разговарао је са амбасадором Либије Таџуријем Шради Таџуријем о интезивирању сарадње у области одбране и један од закључака био је да постоји обострани интерес за унапређење односа, али је неопходан услов потписивање међудржавног Споразума о сарадњи у области одбране.

Гашић је нагласио да је потребно поново покренути војнообразовну, војноекономску и научнотехничку сарадњу, с обзиром на то да постоје и капацитети и могућности, преноси Фонет .

Истовремено, министар одбране захвалио се на исказаној солидарности и помоћи коју су либијски студенти прикупили за настрадале у катастрофалним поплавама.

Амбасадор Таџури очекује размену посета на високом нивоу, одмах по избору и ступању на дужност новог министра одбране те земље, и том приликом позвао је министра Гашића да посети Либију у наредном периоду, саопштило је Министарство одбране.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије