Читај ми!

Стевановић о иницијативи за смену власти у Крагујевцу

Градоначелник Крагујевца и лидер странке "Заједно за Шумадију" Верољуб Стевановић је рекао да нема ништа против да СНС сазове ванредну седницу Скупштине града о поверењу у градску власт.

"Да бисте имали већину, морате то да докажете у парламенту, а не саопштењем", поручио је градоначелник Крагујевца, јавља Бета.

Стевановић сумња у незваничне тврдње да је СНС већ постигао договор о коалицији са неким одборничким клубом који је сада део већине коју предводи странка "Заједно за Шумадију".

"Такве приче служе само да се мало узбуркају страсти и да се јавност окрене том питању, а не неким важнијим, животним", оценио је Стевановић.

Стевановић је рекао новинарима да неће ништа више да каже јер "није тренутак да забада трн у ногу било коме пошто су околности у овој држави јако тешке" и додаје да он не жели да доприноси томе.

На оцену СНС-а у јучерашњем саопштењу о тешкој ситуацији у јавним предузећима Крагујевца, Стевановић је одговорио да у појединим комуналним предузећима и установама касне плате, али не много.

Градоначелник је додао да мора да подсети у каквим околностима се ради: да постоје политички притисци и да су смањена средства у буџету града, да су на пола сведена трансферна средства државе том граду за ову годину.

"Да имамо та средства као прошле године, не бисмо имали никакве проблеме са платама", рекао је Стевановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара