Читај ми!

ДС: Кнежевић некомпетентан

Покрајински одбор ДС-а за Војводину саопштио је да је Горан Кнежевић некомпетентан за анализу економске ситуације у Војводини, и поручио му да се обрати својим страначким колегама у Новом Саду који су, како се наводи, за кратко време економски и инфраструктурно "уништили град".

Потпредседник СНС-а Горан Кнежевић изјавио је раније данас да је лидер ДС и председник Владе Војводине Бојан Пајтић одговоран што је Војводина од локомотиве развоја Србије данас "последњи вагон који прети да се откачи", подсећа Танјуг.

Кнежевић је, реагујући на данашње излагање Бојана Пајтића на седници Главног одбора ДС-а, рекао да је у Војводини највећа стопа незапослености, да су плате најниже, а БДП заостаје за осталим делом Србије. Он је нагласио да је више од 50 одсто војвођанских локалних самоуправа неразвијено или делимично неразвијено, а паре пореских обвезника се усмеравају само тамо где "постоји лични интерес Бојана Пајтића и његове клике".

Пајтић је претходно на седници ГО ДС-а рекао да је пре формирања европске Србије потребно створити "српску Србију", која ће бити поштена и праведна и по мери свих њених грађана, оценивши да државу данас воде "дилетанти и лажни докторанти".

Војвођанске демократе, у саопштењу, узвраћају Кнежевићу тврдњом да је ово најгора градска власт у Новом Саду у његовој историји, да грађани никада нису били незадовољнији, а град запуштенији.

"Већ шест месеци напредњаци нису успели да организују кошење зелених површина, јавна предузећа су у колапсу, не исплаћују се ни плате", каже се у саопштењу Покрајинског одбора ДС-а за Војводину и додаје да се тренутно у Заводу за изградњу града Новог Сада ради ребаланс у којем ће се "одустати од неколико десетина инвестиција".

Из ДС-а истичу да је једина најављена инвестиција тржни центар у зони која се већ деценијама чува за парк и додају да "напредњачка празна обећања, макете уместо радних места и кадрови попут Кнежевића и Вучевића Војводини не требају".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије