Читај ми!

СНС: Пајтић научио да краде за целу Војводину

Новосадски одбор Српске напредне странке саопштио је да су у тој странци свесни да је председнику Демократске странке и председнику Покрајинске владе Бојану Пајтићу, град Нови Сад мали и неинтересантан, јер је, како се наводи у саопштењу, "научио да краде за целу Војводину".

Новосадски напредњаци кажу да је Пајтић управо из тог разлога створио Развојну банку Војводине и Фонд за развој АП Војводине који су, како истичу, имали једну сврху, а то је пљачка грађана.

"Очекујемо од надлежних државних органа да испитају све малверзације везане за Пајтићеву визију развоја Војводине и да конкретно кажу грађанима које су биле размере Пајтићеве пљачке", каже се у саопштењу СНС-а, преноси Танјуг.

Додају још да је за грађане Војводине и Србије битно сазнање да Демократска странка чак 12 година није била у стању да донесе закон о раду.

"Ми смо јасно рекли да ћемо донети сет економских реформских закона до краја јула, а поново се извињавамо Бојану Пајтићу што нисмо знали да је он у то време планирао да се бави Мундијалом", стоји у поменутом саопштењу.

Из СНС-а поручују да су свесни да ће демократе тешко променити своје "паразитске навике и да нису у стању да се промене набоље" и истичу да СНС никада неће одустати да од Војводине и Србије направи модерно место за живот грађана у коме ће "демократска пљачка остати ружна прошлост Србије".

СНС је у најновијем саопштењу позвала Пајтића да престане са критиком актуелне власти, поручивши му да ће демократе, ако тако наставе, изгубити и садашњих шест одсто подршке грађана и нестати са политичке сцене.

"Српска напредна странка нуди сваку врсту помоћи Бојану Пајтићу који више не може да контролише ни своје изјаве, ни своје мисли. Нудимо помоћ јер је Србији потребна јака опозиција, која ће на конструктиван начин вршити надзор над свиме што премијер и СНС као најјача странка раде. Ако овако наставе, демократе ће ускоро изгубити и садашњих шест одсто подршке грађана, и нестати са политичке сцене", наводи се у саопштењу.

Напредњаци су додали и да Пајтићево критиковање Бриселског споразума представља "врхунац његовог лудила".

Пајтић је раније изјавио да програм оздрављења економије СНС-а не даје резултате и да је сваки економски, привредни и финансијски показатељ у Србији лошији него пре две године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара