Читај ми!

Пајтић: Програм СНС-а не даје резултате

Председник Демократске странке Бојан Пајтић изјавио је да програм оздрављења економије СНС-а не даје резултате и да је сваки економски, привредни и финансијски показатељ у Србији лошији него пре две године.

Пајтић је навео да "од тога што ви радите лети, што радите по цео дан, што први устајете и последњи лежете - грађани Србије немају никакве користи", преноси Танјуг.

"Напротив, ваше оздрављење уништене економије једноставно не даје резултате. Грађани вас већ моле - владајте, само ништа не дирајте", рекао је председник ДС-а.

Пајтић је, реагујући на јучерашње саопштење напредњака коју су му се "извинили јер му ремете планове за купање" и што им је важније доношење кључних закона за опоравак земље од летовања, поручио да је Закон о раду много озбиљнија тема "од њиховог надменог шегачења".

Први човек ДС-а је навео да је тражио да "трећа Вучићева влада" организује јавну и демократску расправу о једном од најважнијих закона за све људе у Србији.

"Ви ми одговарате бахатим подсмехом и позивате се на огромну подршку грађана. О томе вам и говорим: по дефиницији, подлост је злоупотреба нечије подршке", навео је Пајтић, а преноси ДС у саопштењу.

Пајтић је додао да извињење напредњака види као "поспрдан чин, али да не мари".

"Важно је да вежбате извињавање. Ускоро ће вам то бити потребно. Јер свакој страховлади дође крај. Нарочито дилетантској", рекао је Пајтић.

Напредњаци су јуче, реагујући на критике Пајтића што се усвајање измена закона о раду очекује током лета, навели и да му се "извињавају" због тога што су премијеру Србије Александру Вучићу битнији грађани Србије него Пајтићев тен.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара