Читај ми!

Уклоњени контејнери са барикаде у Митровици

Неколико контејнера који су били постављени испред барикаде која се налази на северној страни ибарског моста у Косовској Митровици уклоњени су данас послеподне.

Контејнери су утоварени на камион и одвезени, а њихово уклањање пратили су војници Кфора, припадници косовске полиције и Цивилне заштите који су били у непосредној близини.

За сада остаје непознаница да ли је уклањање контејнера почетак уклањања барикаде са главног ибарског моста, јер градоначелник Северне Митровице Горан Ракић није одговарао на телефонске позиве новинара, преноси Танјуг.

Барикада постављена на северној страни моста на Ибру у Косовској Митровици једна је од највећих која је подигнута у овом делу Косова током 2011. године када су се Срби постављањем барикада и блокадом путева успротивили присуству косовских институција на северу Косова.

Ова барикада код главног ибарског моста је бетонирана а поред ње већ скоро четири године опстаје још једна која се налази у северном делу Косовске Митровице на улици која води од тзв. Источног моста и Бошњачке махале према центру града.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се