Читај ми!

Стефановић о покушају уцене премијера

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је, поводом медијских написа о покушају појединих шефова полиције да уцењују премијера Александра Вучцића, да је истрага у вези са за тим случајем у току.

Стефановић је рекао Танјугу да су узете изјаве свих учесника и да је јасно да је у читавом поступку било неправилности.

"Нећу дозволити да се било ко крије иза полицијске значке и инсистираћу на утврђивању одговорности као и кажњавању свих који су се огрешили о закон и правила службе", рекао је Стефановић.

Премијер Србије Александар Вучић изјавио је раније данас у Сремској Митровици да ће сви они који мисле да Србијом може да се управља помоћу завера морати да се суоче са чињеницом да су се времена променила.

Премијер је, на питање новинара о информацији у медијима да су га неки шефови полиције уцењивали, рекао да о томе не би да говори, пре свега зато што "никада неће дозволити да га неко уцењује, рекетира или се на такав начин понаша према било коме у Србији".

"Сви који пате од разних теорија завере и мисле да тако могу да управљају Србијом, као што су то радили у претходних 20 година, нека добро размисле - времена су се променила и Србија ће бити нормална и уређена земља ", поручио је Вучић.

Према писању београдских медија, одређени полицијски фукционери су половином маја премијеру јавили да је његов малолетни син на сплаву "Ривер" претукао голмана Владимира Стојковiћа. Накнадном истрагом утврдило се да су те оптужбе биле лажне.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије