Читај ми!

Стефановић: Без "зле крви" међу кандидатима

Посланик Демократске странке Борислав Стефановић изјавио је данас да су односи у тој странци добри и да између двојице кандидата за њеног председника, Драгана Ђиласа и Бојана Пајтића, нема тешких речи и зле крви.

"Не памтим овакву мирну, пријатељску и коректну кампању двојице кандидата исте странке. Све то ће 31. маја (на страначким изборима) добити кулминацију тиме што ће, верујем, победити Драган Ђилас и његов тим потпредседника", рекао је Стефановић за агенцију Бета.

Функционер ДС-а је истакао да ће након страначких избора бити настављен јак опозициони рад демократа и стављена тачка на све поделе.

"Бојан Пајтић је наш пријатељ, он ради сјајан посао у Војводини, ми га апсолутно подржавамо у томе што ради и ту неће бити никаквих проблема, нити је било", истако је Стефановић и подсетио на изјаву оба председничка кандидата да ће остати у ДС-у без обзира на исход страначких избора.

Према његовим речима, након страначких избора, ДС ће почети да ради на укрупњавању опозиције и на томе да јој приђе што више појединаца, партија, синдиката и организација из невладиног сектора.

"Не постоје још интензивни разговори, сви чекају да ДС заврши своје страначке разговоре и да заврши са поделама и размирицама. Ми ћемо имати одмах након тога разговоре и са појединцима и са странкама, синдикатима и невладиним организацијама", казао је Стефановић.

На питање да ли ће бити разговора и са Новом демократском странком, Стефановић је одговорио да ДС треба са свима да разговара и да у свим странкама, па и онима које нису прешле цензус, има квалитетних људи.

НДС су формирали Борис Тадић и други функционери који су пред парламентарне изборе 16. марта напустили ДС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво