Читај ми!

Михајловић: Власт у Војводини мора да се мења

Власт у Војводини мора да се мења због тога што покрајински премијер Бојан Пајтић више нема никакав легитимитет, сматра Зорана Михајловић.

Да су улоге обрнуте и да је СНС на парламентарним изборима освојио шест одсто гласова, сигурна сам да нам не би пало на памет да грчевито бранимо своје позиције као што то ради Пајтић, рекла је функционерка напредњака Зорана Михајловић у интервјуу за Вечерње новости, преноси Бета.

Говорећи о спекулацијама да више није министарка енергетике јер се Русија противила томе, Михајловићева је рекла да је на садашњу функцију предложио премијер Александар Вучић и да је он бирао тим с којим ће радити.

Зорана Михајловић, која је задужена за ресор грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, је рекла да је најбоља гаранција да ће Коридор 10 и део Коридора 11 од Београда до Пожеге бити завршени до краја 2016. године чињеница да ће стално обилазити градилишта и уочавати застоје, без обзира да ли се ради о пројектовању, експропријацији или кашњењу извођача радова.

"Приликом прве ненајављене посете (деоница од Уба до Лајковца) затекла сам необележено градилиште, угашене машине, раднике без шлемова и практично у обустави рада, јер нису примили неколико зарада. Јасно је да посао не можемо завршити на време ако је на градилиштима цвркут птица гласнији од звука грађевинских машина", рекла је Михајловићева.

Говорећи о закону о планирању и изградњу, министарка је изразила уверење да ће до краја маја предлог закона бити на седници Владе.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво