Читај ми!

Живковић: Бесмислене мере

Председник Нове странке Зоран Живковић оценио је да је промена радног времена "бесмислена мера", а рационализација коришћења службених возила важан посао којим, како сматра, не треба да се баве премијер и генерални секретар владе, већ нижи чиновници.

Живковић је осенио да те мере нису успех, већ нормално понашање, као што је штедња на дневницама или чување јавне имовине, преноси Танјуг.

"То није посао за седницу владе ни насловне стране медија, већ млађег референта Пантића", рекао је Живковић на конференцији за новинаре.

Нагласивши да још није урађен предлог ребаланса буџета, иако је, каже, нужно да до њега што пре дође, Живковић је рекао да би уговори са "Етихадом" и "Фијатом" требало да буду објављени истовремено, уз подсећање да је Нова странка већ позивала да се уговор са компанијом из Емирата достави јавности на увид сматрајући да је неповољан за Србију.

Према његовим речима, влада нема права да очекује од грађана и опозиције "сто дана меденог месеца" јер, како каже, није нова већ влада континуитета и оцењује да је велики број државних службеника прешао у редове Српске напредне странке јер се "плаше за своје фотеље и посао".

"Зато је Нова странка покренула иницијативу за стварање етичког кодекса чланова политичких странака како би се спречило да неки људи прелазе из странке у странку да би задржали неку своју привилегију", рекао је Живковић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара