Читај ми!

Дачић: Наставак разговора о Влади за викенд

Током викенда ће бити настављени разговори о формирању Владе Србије, рекао је премијер Србије и председник СПС-а Ивица Дачић. Истакао је да очекује да ће се тим поводом поново састати за лидером напредањака Александром Вучићем.

Дачић је на свечаности проглашења десете класе полицајаца у Сремској Каменици рекао да ће током викенда у разговорима са лидером СНС-а конкретизовати програм који су започели, али да сви даљи кораци зависе од Вучића, преноси агенција Бета.

Рекао је да странка коју предводи поштује одлуку народа, те да жели да помогне Влади Србије да спроведе планове у наредним годинама, али да им неће сметати ни да буду "јака опозиција".

"Биће ми част да будем на челу највеће опозиционе странке. Бити у опозицији не значи да је странка пропала, на Вучићу је да понуди предлог, а ми ћемо га прихватити како год да одлучи, јер има мандат за то", рекао је Дачић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара