Читај ми!

Бијелић: Све сам радио у складу са законом

Бивши градски менаџер Београда и функционер ДС-a Александар Бијелић каже да је све радио у складу са законом и да је спреман да се одазове позиву надлежних државних органа.

Нема потребе да моје хапшење буде спектакуларно, да га најављују таблоиди и да ме на улици пресрећу људи са фантомкама и прете ми, рекао је Бијелић на конференцији за новинаре у просторијама Демократске странке, а преноси Бета.

На питање да ли има сазнања да ће бити ухапшен, Бијелић је одговорио да нема званична сазнања, али да га људи срећу на улици и кажу му да ће се "догодити ово и оно".

Бијелић је рекао да последњих годину и по дана траје припрема његовог хапшења и "провлачење кроз блато", као и прогон председника ДС-а Драгана Ђиласа и целе странке и да "таблоиди суде и пресуђују".

"За све то време нисам добио позив од било ког надлежног органа, полиције, суда и тужилаштва у вези са истрагама које воде таблоиди", рекао је Бијелић.

Истакао је да има 19 година радног стажа и да је поносан на све што је радио као део тима бившег градоначелника Београда Драгана Ђиласа.

"Све сам радио у складу са законом и редовно сам пријављивао имовину од 2010. Позивам и молим да будем последњи у низу који се у таблоидима провлачи кроз блато. Дозволите да сви буду невини, док се не докаже супротно", навео је Бијелић.

Бијелић је рекао да се медијском хајком збуњује јавност и да то има тешке последице по њега и његову породицу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво