Читај ми!

Селаковић: Председништво СНС-а сутра о влади

Функционер СНС-а и министар правде Никола Селаковић рекао је да ће се сутра на седници Председништва те странке сумирати резултати протеклих избора, а једна од тема седнице биће и формирање нове владе.

Нова влада мора да буде један добро уигран тим који ће синхронизовано радити и који ће таквим синхронизованим радом постизати резултате на свим пољима, рекао је Никола Селаковић у Чачку.

На питање да ли ће Социјалистичка партија Србије ући у нову владу, Селаковић је одговорио да није битно његово мишљење већ мишљење странке и њеног председника.

Селаковић је оценио да се држава налази у изузетно тешкој ситуацији, да су пред будућом владом велики проблеми и да је, како је рекао, потребно да се "збију редови".

"Оно што свима треба да буде јасно јесте да су грађани на изборима недвосмислено дали подршку СНС-у и Александру Вучићу, и ако је неко у позицији да условљава, онда смо то ми. Будући да се ми до сада нисмо руководили таквом политиком, уверен сам да ћемо као странка изаћи са јединственим ставом и мишљењем, па и кад је у питању став према будућим коалиционим партнерима", рекао је Селаковић.

Министар правде у Чачку је отворио канцеларију за алтернативне санкције, 13. у Србији.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара