Читај ми!

ЛДП: Престати са хајком на Соњу Бисерко

Либерално демократска партија осудила медијску хајку која се води против председнице Хелсиншког одбора за људска права Соње Бисерко због њеног сведочења у случају тужбе Хрватске пред Међународним судом правде.

Такви напади су скандалозни и не помажу изградњу демократског друштва, због чега захтевамо да се они сместа окончају, наводи се у саопштењу ЛДП-а које преноси Фонет.

Власт у Србији мора да реагује и заустави кампању која се води против Соње Бисерко, како би тиме потврдила своју искрену европску оријентацију.

У основама такве оријентације земље мора се налазити спремност да се преиспита прошлост друштва и да се више не бежи од одговорности тако што се потенцира кривица свих са којима је Србија била у сукобу током распада бивше Југославије, док се истовремено прикривају поступци српске политике, додаје ЛДП.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво