Читај ми!

Породица Јанићијевић одбила помоћ косовске владе

Породица убијеног одборника из Косовске Митровице Димитрија Јанићијевића одбила је новчану помоћ коју јој је наменила косовска Влада. Јанићијевићева супруга каже да очекује помоћ од Владе Србије, Канцеларије за КиМ и предузећа "Телеком Србија" где је запослена.

Спруга убијеног одборника из Косовске Митровице Димитрија Јанићијевића, Тања Јанићијевић саопштила је у име породице да одбија новчану помоћ коју је косовска влада издвојила њеној породици.

Тања Јанићијевић је истовремео истакла да помоћ очекује од Владе Србије, Канцеларије за Косово и Метохију и предузећа "Телеком Србија" где је запослена. Рекла је и да од премијера Ивице Дачића очекује да учини све да се пронађу убице њеног супруга.

"Из медија смо сазнали да је Влада Косова одобрила 15.000 евра помоћи нашој породици после убиства мог супруга. Нама та помоћ не треба, без обзира што се налазимо у тешкој финансијској ситуацији и што живимо у кући која тек треба да се отплаћује", каже Тања Јанићијевић.

Димитрије Јанићијевић је убијен 16. јануара испред куће у северном делу Митровице са више хитаца из ватреног оружја. Иза себе је оставио троје малолетне деце, супругу са којом је чекао четврто дете, оца и мајку.

Био је један од петорице кандидата за градоначелника Северне Митровице на локалним изборима одржаним у овом граду новембра 2013. године.

Истрагу поводом овог убиства воде заједно косовска и Еулекс полиција.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије