Читај ми!

Коалиција СПС-ПУПС-ЈС очекује добре резултате

Драган Марковић очекује веома добре резултате Коалиције СПС-ПУПС-ЈС на ванредним парламентарним изборима. Желим да се такмичимо програмом и делима, ако опозиција нема дела, хајде да се такмичимо програмом, поручио Марковић.

Председник Јединствене Србије и Скупштине града Јагодине Драган Марковић рекао је Танјугу да Kоалиција СПС-ПУПС-ЈС, на челу са Ивицом Дачићем, очекује веома добре резултате на ванредним парламентарним изборима и оценио да неће бити прљаве кампање.

"Неки ће можда да се изненаде тиме колико ћемо гласова освојити, али ако кажемо да је предсдседник Владе, односно шеф наше коалиције Дачић, за две године био 30 пута у Бриселу, где се одлучује о судбини грађана Србије, толико пута нису били сви председници Влада у последњих 20 година, ако је био шест пута у Америци, а толико нису били сви председници Влада од 2000. године, онда изненађења нема", рекао је Марковић.

Додао је да ове две дестинације спомиње "јер су битне, у њима се одлучује о будућности и прошлости Србије и грађана Србије".

"Наша коалиција, где је год изашла на локалне изборе добила је 40 одсто гласова више него на последњим изборима, а и то говори нешто", тврди Марковић.

На питање да ли очекује прљаву кампању, Марковић је истакао да ће функционери Коалиције СПС-ПУПС-ЈС у кампањи "говорити о делима, о ономе што је радила, нећемо другима да се бавимо".

Опозиција, сигуран сам, нападаће позицију, то је нормално, имајући у виду какве су кампање биле последњих година у Србији, оценио је Марковић.

"Ми из коалције СПС-ПУПС-ЈС нећемо никога нападати, причаћемо о резултатима, а ти резултаи су велики, огромни, од државних до локалних, инфраструктурних, међународних, о новим радним местима, борби против беле куге, социјалној правди", рекао је Марковић.

Такмичење програмом и делима 

Оно што је од виталног значаја за грађане Србије је долазак страних инвеститора, додао је Марковић.

"Могу да кажем да смо у свему најбољи, и нека нас други нападају ако имају разлог, али ако то буду радили често ми ћемо понекад да им одговоримо, али подвлачим да не желимо да се бавимо другим партијама и другим странкама", рекао је Марковић.

Ја желим, истакао је, да се такмичимо програмом и делима, ако опозиција нема дела, хајде да се такмичимо програмом, ако је опозиција била на власти више година, а сада нам нуди неке програме, а није их реализовала док је била на власти, онда се поставља питање зашто то нису урадили док су били на власти.

Марковић је додао: "Никада нећемо радити као што то раде неке друге партије да им је за све неко други крив за нешто што они не могу да ураде".

Грађани Србије бирају и одлучују, закључио је Марковић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије