Читај ми!

Петровић одбацује Ђурашковићеве наводе

Душан Петровић одбацио оптужбе Мила Ђурашковића да је вршио притисак на њега и да је одговоран за пропаст путарских предузећа. Петровић каже да је спреман да помогне надлежним државним органима у расветљавању спорних околности.

Лидер Заједно за Србију Душан Петровић одбацио је оптужбе власника "Нибенс групе" Мила Ђурашковића да је вршио притисак на њега и да је одговоран за пропаст путарских предузећа, изразивши спремност да помогне надлежним државним органима у расветљавању спорних околности.

"Неистините су и потпуно бесмислене тврдње Мила Ђурашковића о томе да сам наводно вршио притисак на њега, у вези са било чим и на било који начин", поручио је Петровић у писаном саопштењу достављеном медијима.

Према његовим речима, "са оне стране памети" је и тврдња да је давао било какве налоге да раде у његово име тадашњем председнику Србије Борису Тадићу, његовом шефу кабинета Миодрагу Ракићу и министру саобраћаја Милутину Мркоњићу.

"У свако доба сам спреман да помогнем надлежним државним органима у расветљавању свих спорних околности, уколико утврде да постоји таква потреба. Искрено говорећи, потпуно сам запрепашћен неистинама које је Ђурашковић изнео и не могу да проникнем у његове мотиве да то учини", поручио је Петровић.

Власник "Нибенс групе" Мило Ђурашковић је раније данас током излагања одбране у Специјалном суду у Београду оптужио челнике Демократске странке за пропаст путарских предузећа, тврдећи да су га уцењивали, вршили притисак и на крају ухапсили.

Ђурашковић је негирао да је заједно са власником "Делта Холдинга" Мирославом Мишковићем, његовим сином Марком и још осморо оптужених злоупотребама оштетио путарска предузећа за укупно 16.95 милиона евра, а буджет 472 милиона динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара