Нова постављења у Београду

Постављени нови вршиоци дужности јавних предузећа "Јавно осветљење" и "Београдска тврђава". Привремено веће Београда одобрило средства за рад Студија Б, а основана је и Комисија за организовање дочека Нове године.

Привремена управа Београда поставила је нове вршиоце дужности јавних предузећа "Јавно осветљење" и "Београдска тврђава".

За директора "Јавног осветљења" именован је Александар Цинцар Поповски уместо досадашњег директора Петра Шишовића, који је поднео оставку.

Никола Ковачевић је постављен за вршиоца дужности предузећа "Београдска тврђава" и он ће ту дужност преузети 26. децембра када досадашњем директору Милану Тлачинцу буде истекао мандат.

Како је саопштено, привремена управа Београда је усвојила оснивачки акт Привредног друштва "Арена Београд" и именовала представнике Града у новој скупштини тог друштва. За председника Скупштине именован је одбојкаш Дејан Брђовић.

Привремена управа Београда дала је сагласност и за именовање шефа Канцеларије за заштиту права пацијената, правника Младена Белојевића.

На данашњој седници привремене управе Београда дата је сагласност за именовање Велибора Пешића за директора Управе за трезор, Данила Ђаковића за заменика директора Агенције за пословни простор и Горана Вујанића за директора Службе за комуникације и координацију односа са грађанима.

Како је наведено, привремена управа Београда одобрила је и средства за рад Студија Б, а основала је и Комисију за организовање прославе 2014. године на чијем је челу члан тог тела Никола Никодијевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије