Читај ми!

На Вождовцу 13 изборних листа

На локалним изборима на Вождовцу, у недељу 15. децембра, 13 листа надметаће се за поверење 156.962 бирача, рекао председник Општинске изборне комисије Зоран Лукић.

Председник Општинске изборне комисије Зоран Лукић рекао је да ће на локалним изборима на Вождовцу, заказаним за 15. децембар, учествовати 13 изборних листа, које ће се надметати за поверење 156.962 бирача.

Изборна места, њих 86, биће отворена од седам ујутру до 20 сати увече. Скупштина општине Вождовац има 56 одборника.

Како је рекао Лукић, за одржавање избора је све спремно.

На изборима на Вождовцу, учествоваће листе "Александар Вучић - Српска напредна странка", "1389 - Борба за Вождовац - Миша Вацић", "Демократска странка Србије - Војислав Коштуница", "Расим Љајић - Социјалдемократска партија Србије", "Чедомир Јовановић - Либерално демократска партија" и "Српска радикална странка - Др Војислав Шешељ".

На вождовачким изборима наступиће и "Београдска иницијатива - Зоран Остојић - УРС - Мирослав Чучковић", "Двери - Нова снага Вождовца", "Ивица Дачић - СПС - ПУПС - ЈС", "Нова странка - Зоран Живковић", "Ђилас Демократска", "Европска демократија" и "Ниједан од понуђених одговора".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије